subota, 24. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Dotrajali most jedina veza sa selom Bljuštevac

Selo Bljuštevac je udaljeno 1 km od magistralnog puta Pale - Sokolac, u MZ Mokro. Selo broji oko 50 stanovnika, uglavnom starijih, ali u selu ima i djece, jedna porodica sa bebom od nekoliko mjeseci.


"Slali smo prije mjesec dana molbu u opštinu Pale da nam rekonstruišu most, međutim nikakav odgovor nismo dobili. Strahujemo da se most ne sruši dok vozilo prelazi preko mosta. Mi već godinama krpimo rupe na mostu i pokrivamo ga limovima da bismo mogli da prelazimo automobilima, ali most je dotrajao i na korak je od toga da se sruši.

Postoje naznake da opština Pale planira ovoga ljeta da asfaltira još 3 km puta u naselju Karađorđevo, a mi mislimo da je naša situacija mnogo alarmantnija. Prinuđeni smo da svakodnevno koristimo most, iako je u očajnom stanju, jer ljudi moraju automobilima da odlaze na posao.


Put nam je jedina veza do Mokrog i dalje." - stoji u e-mailu koji su na našu adresu poslali stanovnici sela Bljuštevac kod Mokrog.
(www.palelive.com)Tagovi: selo  Mokro  Bljuštevac  most  put  
Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter