Palelive slavi drugi rođendan! (video)

0

„Želim Vam dobrodošlicu na palelive.com, projekat koji je konačno ugledao svjetlo dana ili bolje reći zauzeo pomenuti domen mreže. Želja za jednim ovakvim sajtom je nastala prije 4 godine, ali zbog nedostatka znanja želja je ostala samo želja. Ideja sajta i prvi radovi na ovom projektu počeli su prije 18 mjeseci i nakon desetak dana rada pali su u vodu, ovoga puta osim nedostatka znanja ispriječile su se i obeveze prema fakultetu. Danas 30.jula 2008. godine sajt Palelive! je konačno došao u fazu testiranja na mreži.“ – ovo su bile uvodne riječi autora web portala Palelive.com, kada se portal prvi put pojavio na mreži. Sjećamo se da su prve reakcije posjetilaca bile smušene i čudne i da je uslijedilo više kritika nego pohvala. Ljudi su kontakt započeli komentarima: „A ko je za ovo uzeo pare? Zašto šoljica kafe u logo-u? Ja znam bolje, to ne može tako. Daću ti novac da ugasiš portal. Ko stoji iza toga, nama to ne treba, mi to već imamo…“

Danas je Palelive izrastao u jedan jak i stabilan informativni web portal, ali ostalo je još mnogo rada i truda da bi Palelive bio onakav kakvog ga želimo. Znamo da se mnogo posjetilaca ponosi „paljanskim portalom“ i da ga redovno preporučuje svojim prijateljima i kolegama prenoseći pozitivne vibracije svog grada i u inostranstvu. Na tome Vam se mnogo zahvaljujemo i obećavamo da ćemo se truditi i u budućnosti.

Do danas Palelive je vidjelo preko milion posjetilaca iz 136 zemalja svijeta. Najviše posjeta je bilo iz BiH, Srbije, Hrvatske, Njemačke, SAD, Kanade, Crne Gore, Austrije, Slovenije, Rusije, Švedske, Australije…

Na Palelive je u proteklih dvije godine objavljeno 13.937 članaka. U našu fotogaleriju je postavljeno 1707 fotografija koje su pregledane 597.089 puta. Vijesti, fotografije i video sa Pala su preuzimale i koristile brojne medijske kuće, a svježe informacije su velikom brzinom stizale na sve krajeve svijeta gdje žive oni koji su vezani za Pale i okolinu, ali i oni radoznali koji namjeravaju posjetiti Pale i Jahorinu.

U narednom periodu na Palelive trebate očekivati izradu jednog kompletnog turističkog vodiča koji će, nadamo se, unaprijediti turistički razvoj opštine Pale. Ideja imamo mnogo, ali u skladu sa našim vremenom i mogućnostima realizovaćemo ih postepeno. Na nekim poljima smo se opekli, ali bar smo pokušali i ne kajemo se.

Zahvaljujemo se svim ljudima koji su nas podržali, našim posjetiocima, partnerima, sponzorima, saradnicima, ljudima koji su radili i još rade na portalu i svima koji su na bilo koji način pomogli rad web stranice.

{denvideo http://www.youtube.com/watch?v=iwUwyTAzt98}
Prilog sa RTV IS

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare