Palelive postaje portal od regionalnog značaja

0

Nakon manjih problema sa serverom, početkom ove godine, koji su uspješno otklonjeni, Palelive je najzad otvorio mogućnosti za svoje medijsko širenje.

U proteklih trideset dana i pored problema sa serverom koji su značajno uticali na broj posjeta, naš portal je posjetilo preko 100.000 jedinstvenih posjetilaca. Sjajan rezultat nakon tri i po godine rada i postojanja. U poređenju sa januarom prošle godine, napravljen je skok od 100%.


Palelive.com u fizičkom obliku. Vi trenutno „komunicirate“ sa ovim „komadom“ hardvera.

Prateći razvoj tehnologije i zahtjeva internet korisnika, naš portal je svoje izvještavanje prilagodio novim pravilima i trendovima, koji se nezaustavljivo šire preko internet medija.

Pomoć opštine Pale, koja je prepoznala značaj projekta i finansijski nam pomogla je bila od značaja za stabilnost u radu i napredovanju.

U budućnosti planiramo još mnogo toga, ali sve u zavisnosti sa finansijskim mogućnostima. Međutim, nema sumnje da ćete imati interesantniji i drugačiji Palelive.

Hvala Vam!


Dragan i Aco nadgledaju NF-tel mrežu. Ako imate problem sa internetom, vaši pozivi idu njima. Proteklih dana su imali mnogo posla, zbog velikih snježnih padavina.

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare