Peti rođendan našeg portala

0

Portal Palelive.com danas proslavlja 5 godina rada. „Petak“ nas je dočekao u radnoj atmosferi, a olakšavajuća okolnost je što je Palelive rođen 30. jula 2008. godine, u toku sezone godišnjih odmora.

Svi negdje žure, nervozni su, svima je hitno po pitanju poslova, zbog odmora, a sa druge strane Pale u ovom periodu godine spavaju. Nema nekih dešavanja koja bi pratili, međutim, mnogo je posla na drugim projektima, ali i ispod haube portala.

U narednom periodu, naši posjetioci će dobiti novi izgled i funkcionalnost stranice. Trudićemo se da ostanemo u koraku sa vremenom i ispratimo sve nove trendove. Internet se brzo mijenja, brzo se razvija i možda je već sada više njegovih korisnika na prenosnim uređajima, tako da će i naša stranica ići u tom smijeru. Jedno je sigurno, a to je da ćemo biti bolji nego sada.

Biće iznenađenja, koja naši posjetioci vole. Široka lepeza informacija, raznih oblika i veličina će i dalje veselo skakutati svuda po internetu. Ovaj put Vas nećemo daviti nikakvim informacijama i statistikama, one su suvišne i dosadne. Dovoljno je samo zahvaliti svim ljudima koji su nam pomogli i koji nam pomažu da i dalje budemo vodeći portal na ovim prostorima.

Hvala Vam što nas pratite!

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare