Sedam ponuda za rekonstrukciju bolnice Istočno Sarajevo

0

ISTOČNO SARAJEVO – Ponude za sanaciju, rekonstrukciju i dogradnju dijela objekta Bolnice Istočno Sarajevo dostavilo je sedam firmi, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske.

Ponuđači su firme: „Marvel“ iz Istočnog Sarajeva, „Građenje“ sa Pala, „Zidart“ iz Mrkonjić Grada, „Radis“ iz Istočnog Novog Sarajeva, „Simpro“ iz Doboja, „Enikon gradnja“ iz Zvornika i „Jokić invest“ iz Zvornika.

Rok za dostavljanje ponuda u otvorenom međunarodnom postupku za sanaciju, rekonstrukciju i dogradnju dijela objekta Bolnice Istočno Sarajevo istekao je danas u 12.00 časova, a javno otvaranje primljenih ponuda obavljeno je danas u 13.00 časova u prostorijama resornog ministarstva, u prisustvu članova Komisije i predstavnika ponuđača.

„Komisija, u čijem sastavu su i predstavnici Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite i Bolnice Istočno Sarajevo, u narednom periodu će pregledati zaprimljene ponude i izabrati najpovoljnijeg ponuđača“, saopšteno je iz resornog ministarstva.

U Ministarstvu se očekuje da će ugovor sa izabranim izvođačem biti potpisan u maju, a da će radovi trajati 150 dana od dana uvođenja izvođača na gradilište.

Ukupna procijenjena vrijednost radova je 2.250.000 KM bez PDV-a, a sredstva su obezbijedili Vlada Republike Srpske i Savjet ministara BiH.

Projektom je predviđena sanacija i rekonstrukcija postojećeg dijela objekta bolnice površine oko 2.153 metara kvadratnih i dogradnja novog dijela objekta površine oko 1.330 metara kvadratnih.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare