Prijavljena krađa novčanika sa 1.200 KM

0

GORAŽDE – Lice čiji su inicijali R.Č. prijavilo je policiji u Novom Goraždu da mu je u mjestu Potkozara nepoznato lice, upotrijebivši silu, ukralo novčanik u kojem je bilo 1.200 KM u raznim apoenima.
Nakon što je uzelo novčanik, lice se, sa još jednim neidentifikovanim licem, udaljilo u nepoznatom pravcu, navode iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela razbojništvo. O događaju je obaviješten dežurni tužilac.

Ženska osoba čiji su inicijali S.T prijavila je policiji u Foči da je putem „Fejsbuka“ 8. jula naručila haljinu i uplatila novac na žiro račun lica čiji su inicijali A.T, ali da narudžba do danas nije isporučena, iako je ugovoreni rok 20 dana.

Policija preduzima sve zakonom predviđene mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnog djela prevara.

Žena čiji su inicijali S.O. prijavila je policiji u Foči lice čiji su inicijali Ž.R. da joj je u više navrata prijetilo.

U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti.

Iz CJB Istočno Sarajevo navode da su nepoznati počinioci u protekla tri mjeseca obili kuću u mjestu Buječ kod Sokoca, u vlasništvu lica čiji su inicijali S.K., te da su odnijeli određen broj kućanskih aparata, odjeću i hranu.

Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo podnesen je izvještaj protiv lica čiji su inicijali A.M zbog sumnje da je falsifikovao isprave.

Podnesen je i izvještaj protiv lica D.P. zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare