Pravoslavna omladina organizuje humanitarnu akciju

0

ISTOČNO SARAJEVO – Pravoslavna omladina pri Sabornom hramu Rođenja presvete Bogorodice u Sarajevu, u susret najvećem hrišćanskom prazniku Vaskrsu, tradicionalno organizuje humanitarnu akciju „Dobro se dobrim vraća“ za socijalno ugrožene porodice iz Sarajeva, Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže. Dvadesetak mladih članova pravoslavne omladine volonterski će od 27. do 30. aprila u tržnim centrima „Tom“, „Tuš“ i „Tempo“ u Istočnom Sarajevu prikupljati hranu i higijenske potrepštine koje će za socijalnog ugrožene donirati građani.

Koordinator ovog humanitarnog projekta Nadežda Mojsilović pozvala je sve ljude dobre volje da se uključe u ovu kaciju, u skladu sa vlastitim mogućnostima, i da učine da predstojeći Vaskrs bude ljepši svima.

„Na području Sarajeva, Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže mnogo je porodica koje su socijalno ugrožene. Pravoslavna omladina iz Sarajeva i Istočnog Sarajeva odlučila je da pomogne tim porodicama“, rekla je Mojsilovićeva Srni, podsjećajući da Saborna crkva u Sarajevu svake godine za božićne i vaskršnje praznike pomaže tim porodicama.

Humanitarna pomoć biće prikupljana 27. i 28. aprila od 12.00 do 15.00 časova, a 29. i 30. aprila od 15.00 do 18.00 časova.

Pomoć bi socijalno ugroženim porodicama trebalo da bude podijeljena uoči vaskršnjih praznika.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare