Palelive korača ka vrhu

0

Nakon 435 dana postojanja Palelive bilježi stalni rast broja posjeta. Zahvaljujući optimizaciji portala za pretraživače, poboljšanju funkcionalnosti, povećanju broja informacija i njihovom kvalitetu, naš portal u proteklih mjesec dana bilježi rast broja posjeta od 30 %. 

Informacije sa našeg portala su korištene kao izvor u novinama, televiziji, radiju i nadamo se da će se takav trend nastaviti. Primjera radi, Palelive je prvi medij koji je izvjestio i poslao fotografije sa otvaranja nove osnovne škole Srbija, što je ispratilo više hiljada posjetilaca. Kao nagrada za dobro obavljen posao Google rank našeg portala je sa 2/10 skočio na 4/10, što se približava velikim i starijim portalima kao što su Dernek.ba 4/10, Sarajevo-X.com 5/10, Dnevni Avaz 6/10, Mondo 6/10… a nadmašio mnoge druge slične portale koji su počeli nekoliko godina prije.

Broj posjeta portala se kreće između 1000 i 1500 računara (unikatne posjete) u toku jednog dana, i između 2000 i 3000 realnih posjeta (više posjeta sa jednog računara) u toku jednog dana. Mjesečni broj apsolutno unikatnih posjeta se kreće između 15 i 20 000, dok se broj „realnih“ posjeta kreće između 60 i 90 000 mjesečno. Prema ovim podacima naš portal izbija u sam vrh po posjećenosti portala u istočnom dijelu Republike Srpske. Nemamo tačnu informaciju koliko drugi portali imaju posjeta, ali prema procjenama alexa.com portala trenutno smo u samom vrhu u Republici Srpskoj.

Sa ovim brojem posjeta i pogleda na stranicu, Palelive postaje idealno mjesto za reklamiranje. Podsjećamo na našem portalu se još uvjek možete oglasiti za samo 30 KM mjesečno.

Kao šlag na tortu u budućnosti Vam najavljujemo jako interesantne tekstove, akcije i nove servise. Zahvaljujemo se svim vjernim posjetiocima u nadi da će naša komuna i projekat Palelive.com zajedno rasti.

www.palelive.com

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare