Palelive izbacio prvi web sajt za inostrano tržište

0

Proteklih dana smo radili na jednom projektu koji je namjenjen za inostrano tržište. U pitanju je web sajt za City Fresh Market u Čikagu, koji je u vlasništvu ljudi sa ovih prostora. Sajt je rađen u Joomla CMS i zadovoljni smo odrađenim poslom. Web sajt ima mogućnost prodaje proizvoda preko interneta, ali trenutno ta mogućnost nije dostupna. Kao što imate priliku vidjeti na adresi http://www.cityfreshmarket.com sajt je rađen na engleskom jeziku i na njemu možete saznati detalje o marketu, a što je najinteresantnije možete vidjeti i proizvode sa ovih prostora. Baza proizvoda će uskoro biti dopunjena.

Palelive uskoro počinje rad na još jednom web sajtu koji je namjenjen za SAD. O čemu se radi bićete obaješteni putem našeg sajta. Takođe imamo u planu spajanje naše komune sa komunom u Čikagu. Imamo dosta kontakta sa ljudima koji žive tamo, pa smo planirali i zajedničke akcije. Imamo u planu promovisanje Pala i RS kao potuno otvorene sredine za strane investicije i nadamo se da ćemo uspjeti nešto napraviti.

Već smo počeli sa radom na jednom zanimljivom web sajtu koji ima svjetlu budućnost. Sajt je namjenjen regionu, ali i Evropi. O čemu se radi još uvjek držimo u tajnosti, da nam ideja i projekat ne bi propali. Uglavnom se trudimo da napravimo nešto potpuno drugačije. Nešto što do sada niste imali priliku vidjeti. Sajt ima perspektivu da postane velika komuna, možda i jedna od najvećih u Evropi u svojoj materiji. Do tog cilja bi se moglo stići kroz nekih 5 godina rada, po našim planovima.

SV – palelive.com

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare