Otkazana posjeta Đokovića Andrićgradu zbog prehlade

0

VIŠEGRAD – Posjeta Novaka Đokovića Andrićgradu, koja je bila najavljena za sutra, otkazana je zbog jake prehlade slavnog srpskog tenisera, izjavio je Srni idejni tvorac grada od kamena Emir Kusturica. „Novak Đoković, nažalost, neće sutra posjetiti Andrićgrad zbog jake prehlade. On se izvinjava svima koji su ga očekivali i poručuje da će Andrićgrad posjetiti čim se oporavi i bude imao prvi slobodan termin“, rekao je Kusturica.

Đoković je trebalo sutra da posjeti grad od kamena i da se na Trgu Nikole Tesle i Andrićevog spomenika obrati građanima Višegrada i susjednih gradova. Planirana je i kratka konferencija za novinare Đokovića i njegovog domaćina Kusturice.

Programom posjete bilo je predviđeno i da Đoković pogleda Kusturičin film „Pravoslavlje“ koji je sniman prošle godine u Hercegovini i gdje Emir glumi monaha koji se svaki dan penje na brdo sa torbom kamenja.

Poslije projekcije filma, u holu bioskopa, Kusturica je trebalo da Đokoviću uruči ključeve Andrićgrada i zlatnik, čime bi najbolji sportista postao i počasni građanin grada od kamena.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare