Organizovan prijem za Bojana Stanišića

0

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević organizovao je prijem za atletičara Bojana Stanišića i trenera AK „Pale“ Rada Kapora.

Ovaj mladi, perspektivni sportista za 7 godina bavljenja atletikom okitio se sa 90 medalja, brojnim diplomama i peharima.

Prvak je Bosne i Hercegovine za mlađe juniore, član je reperezentacije BiH za juniore i seniore, a na nedavnom Svjetskom prvenstvu održanom u Donjecku, Ukrajina sa 19-im mjestom oborio je državni rekord i bio najbolje plasirani član reperezentacije.

Prijem kod načelnika, prema njegovim riječima znači mnogo i predstavlja podstrek jer je do sada imao samo podršku trenera i porodice.

Načelnik Kovačević je čestitao Stanišiću na dobrim rezultatima i dodao da opština shodno svojim mogućnostima pomaže sport i sportiste, a kada je atletika u pitanju, za koju na području opštine ne postoje dobri uslovi, Bojan Stanišić je primjer kako čvrsta volja i upornost pojedinca mogu da daju dobar rezultat.

Kovačević je rekao da su u lokalnoj upravi zapazili Stanišićev rad i da će pomoći mladog atletičara pri odlasku na Balkansko juniorsko prvenstvo u Tursku početkom avgusta.


Bojan Stanišić u sredini

(www.palelive.com / D.B.)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare