Nova web stranica Saveza studenata Ekonomskog fakulteta

0

Savez studenata Ekonomskog fakulteta Istočno Sarajevo dobio je novu web stranicu. Zbog problema sa hostingom i provajderom, sajt SSEF-ISa je preseljen na nove servere (Paleol), promjenjen je domen (www.ssefis.com umjesto starog www.ssefis.org) i urađen je kompletan redizajn sajta. Nadamo se da će ovaj sajt nastaviti da studentima pruža korisne informacije i da, kao i predhodni sajt, bude mjesto gdje možete naći odgovore na pitanja u vezi studiranja, rokova, predavanja… Redizajn je radio Palelive.com, a gradonačelnik Grada Istočno Sarajevo gospodin Vinko Radovanović je finansijski podržao ovaj projekat.

Sajt je rađen u Joomla CMS 1.5.14 verziji, sa naprednom optimizacijom za SEO (Search engine optimization). U stranicu je ugrađena optimizacija koju je kreirao naš tim specijalno za Joomla CMS i koji se već uveliko koristi na srpskim latiničnim stranicama u regionu.

Kao i za sve stranice koje smo radili do sada, pružamo aktivnu podršku u toku cijelog dana, novim administratorima portala. Stranica je trenutno u fazi „uhodavanja“ i vjerujemo da će nakon određenog vremenskog perioda stranica dobiti pravi izgled i funkcionalnost.

www.palelive.com

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare