EYOF 2019: Održan sastanak sa predstavnicima grupe Claster Montagne

0

Direktor „EYOF 2019“ d.o.o. i predstavnici marketing i projektnog tima EYOF 2019 u ponedjeljak su održali sastanak sa predstavnicima francuskih kompanija, članica grupe Cluster Montagne, tačnije sa g. Philippe Lebrasseur, predsjednikom firme Orex Loisirs i g. Camille Duguit, projekt menadžerom firme CNA Maitrise d’ Oeuvre, koji je sa svojim timom kreirao projekat adaptacije borilišta Dvorišta i Veliko polje.

Na sastanku se razgovaralo o saradnji na potencijalnim projektima, kao i o inovativnim načinima dobijanja sredstava iz različitih EU grantova. Za projekat EYOF 2019 posebno je interesantna saradnja sa Cluster Montagne kao jednog od najvećih klastera u Evropi, koji u svom sastavu ima oko 200 firmi. Cluster Montagne daje podršku svim klasterima (firmama i članovima klastera), s ciljem unapređenja njihovih mogućnosti kroz trans nacionalnu i internacionalnu saradnju.

Oblikuje svoje usluge prvenstveno za potrebe klastera, ali njihov bogat sadržaj može biti i od koristi za sve članove klastera, kao i one koji kreiraju nove klastere na regionalnom, nacionalnom ili međunarodnom nivou. Takođe, Cluster Montagne je otvoren i povezan sa cijelim svijetom, sa posebnim osvrtom na zemlje trećeg reda koje su od velikog strateškog interesa.

Dogovoreno je da će se u narednom periodu vršiti razmjena informacija između navedenih firmi i privrednog društva „EYOF 2019“ d.o.o., te kroz mjesec dana ponovo zakazati sastanak, kada će se utvrditi na kojim tačno projektima će biti uspostavljena saradnja.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare