EYOF 2019: Održan sastanak sa predstavnicima grupe Claster Montagne

0

Direktor “EYOF 2019” d.o.o. i predstavnici marketing i projektnog tima EYOF 2019 u ponedjeljak su održali sastanak sa predstavnicima francuskih kompanija, članica grupe Cluster Montagne, tačnije sa g. Philippe Lebrasseur, predsjednikom firme Orex Loisirs i g. Camille Duguit, projekt menadžerom firme CNA Maitrise d’ Oeuvre, koji je sa svojim timom kreirao projekat adaptacije borilišta Dvorišta i Veliko polje.

Na sastanku se razgovaralo o saradnji na potencijalnim projektima, kao i o inovativnim načinima dobijanja sredstava iz različitih EU grantova. Za projekat EYOF 2019 posebno je interesantna saradnja sa Cluster Montagne kao jednog od najvećih klastera u Evropi, koji u svom sastavu ima oko 200 firmi. Cluster Montagne daje podršku svim klasterima (firmama i članovima klastera), s ciljem unapređenja njihovih mogućnosti kroz trans nacionalnu i internacionalnu saradnju.

Oblikuje svoje usluge prvenstveno za potrebe klastera, ali njihov bogat sadržaj može biti i od koristi za sve članove klastera, kao i one koji kreiraju nove klastere na regionalnom, nacionalnom ili međunarodnom nivou. Takođe, Cluster Montagne je otvoren i povezan sa cijelim svijetom, sa posebnim osvrtom na zemlje trećeg reda koje su od velikog strateškog interesa.

Dogovoreno je da će se u narednom periodu vršiti razmjena informacija između navedenih firmi i privrednog društva “EYOF 2019” d.o.o., te kroz mjesec dana ponovo zakazati sastanak, kada će se utvrditi na kojim tačno projektima će biti uspostavljena saradnja.

(www.palelive.com)

Postavi komentar

  Pretplatite se  
Obavjesti me o