Danas su na programu posljednja sportska takmičenja na Evropskom omladinskom olimpijskom fеstivalu mladih (EJOF/EYOF).

Na programu su polufinale 9.00, finale te meč za bronzanu medalju od 13.30 časova u SPC „Peki“ nakon čega će biti upriličena dodjela medalja.

Na Jahorini je od 10:00 časova na programu trka dječaka u slalomu, dok je na Dvorištima u 10:00 časova počela mješovita štafeta (2×7,5 kilometara dječaci i 2×6 kilometara djevojčica).

U Istočnom Sarajevu će večeras biti priređeno svečano zatvaranje, a zatvaranju će prethoditi koncert beogradske grupe „Van Gog“, sa početkom u 18.00 časova. Nakon zatvaranja planiran je koncert grupe „Miligram“ u 20.30 časova, a biće upriličen i vatromet.

EJOF, koji je otvoren 10. februara, okupio je više od 1.500 mladih sportista iz 46 evropskih zemalja koji su se takmičili u osam sportova – alpsko skijanje, biatlon, nordijsko skijanje, snoubording, umjetničko klizanje, brzo klizanje, hokej i karling.

Grad Istočno Sarajevo, borilišta u opštini Pale, te veliki broj ljudi i volontera iz naše opštine uspješno je prethodnih dana ponio organizaciju jednog od najvećih sportskih takmičenja na ovim prostorima od Olimpijade iz 84. godine.

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare