Sportska takmičenja na EJOF-u 2019 su završena finalnim i mečom za treće mjesto u paljanskoj sportskoj dvorani.

Zlatnom medaljom se okitila reprezentacija Velike Britanije koja je u finalu savladala Švajcarsku sa 6:2. Treća je bila reprezentacija Mađarske koja je savladala Poljsku rezultatom 10:3.

EJOF, koji je otvoren 10. februara, ovih dana je u SPC „Peki“ okupio veliki broj gledalaca, posebno mladih. Osim dvorane u Palama, takmičenja su održana na Jahorini i Dvorištima.

Bila je to dobra prilika da se prikupi potrebno iskustvo organizacije velikih sportskih manifestacija, a EJOF je sigurno najveća sportska manifestacija kod nas u proteklih 30 godina.

Sve zasluge za dobru organizaciju borilišta na Palama, Jahorini i Dvorištima pripadaju ljudima koji su proteklih dana vrijedno radili na organizaciji u jako teškim vremenskim uslovima.

Manifestacija je okupila oko 1.500 mladih sportista iz 46 evropskih zemalja koji su se takmičili u osam sportova – alpsko skijanje, biatlon, nordijsko skijanje, snoubording, umjetničko klizanje, brzo klizanje, hokej i karling.

U Istočnom Sarajevu će večeras biti priređeno svečano zatvaranje, a zatvaranju će prethoditi koncert beogradske grupe „Van Gog“, sa početkom u 18.00 časova. Nakon zatvaranja planiran je koncert grupe „Miligram“ u 20.30 časova, a biće upriličen i vatromet.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare