četvrtak, 29. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

U prva tri mjeseca stradalo 38 lica

ISTOČNO SARAJEVO - Na području Centra javne bezbjednosti (CJB) Istočno Sarajevo u prva tri mjeseca ove godine u saobraćajnim nesrećama stradalo je 38 lica, pri čemu je jedno poginulo, dok je 11 teže i 26 lakše povrijeđeno.

U odnosu na uporedni period lani stradalo je 43 odsto lica manje, a teže povrijeđenih bilo je 46 odsto manje, navodi se u današnjem saopštenju CJB-a Istočno Sarajevo i napominje da prošle godine nije bilo poginulih.

Na području ovog CJB-a u protekla tri mjeseca dogodilo se 220 saobraćajnih nezgoda što je 12,3 odsto manje u odnosu na isti period prošle godine.

U toku marta pripadnici policijskih stanica za bezbjednost saobraćaja proveli su akcije "Alkohol", "Brzina" i "Odnos vozač - pješak".

U akciji "Odnos vozač - pješak" pripadnici saobraćajne policije kontrolisali su 215 vozača od kojih je za 89 utvrđeno da su počinili prekršaj. Takođe, kontrolisano je i 18 pješaka kojima je izdato 12 prekršajnih naloga.

U akciji pojačane kontrole vozača u saobraćaju koji upravljaju vozilom pod uticajem alkohola kontrolisano je 448 učesnika od kojih je 95 sankcionisano, 30 je odbilo alkotestiranje, a 125 isključeno zbog alkoholisanosti.

U akciji pojačane kontrole vozača u saobraćaju sa akcentom na sankcionisanju prekršaja nedozvoljene brzine kretanja vozila kontrolisana su 333 vozača, od kojih su za 300 izdati prekršajni nalozi zbog prekoračenja dozvoljene brzine.

(www.palelive.com / Srna)Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter