srijeda, 28. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Tešanović: Uvijek uz građane

ISTOČNO SARAJEVO - PDP Istočno Novo Sarajevo obilježio je danas u Istočnom Sarajevu početak izborne kampanje za lokalne izbore dijeljenjem propagandnog materijala i razgovorom sa građanima.


Član Predsjedništva PDP-a Zoran Tešanović izjavio je Srni da je ova stranka bila i da će uvijek biti uz građane, te da će predano raditi na zaštiti njihovih interesa u lokalnoj zajednici.

"Građani opštine Istočno Novo Sarajevo zaslužuju daleko veću brigu opštinske administracije i lokalne vlasti. Puno pažnje želimo da posvetimo razvoju i jačanju poljoprivredne proizvodnje, da podržimo privrednike koji posluju u uslovima teške ekonomske krize, da inciciramo otvaranje novih radnih mjesta", naveo je Tešanović.

On je precizirao da će se PDP zalagati da opština Istočno Novo Sarajevo u naredne četiri godine dobije javni trg koji će joj dati obrise pravog grada.

Kandidat PDP-a za načelnika opštine Istočno Novo Sarajevo je Spasoje Čamur, diplomirani pravnik,koji u svom programu ističe da će se zalagati za ravnomjeran razvoj i urbanih i ruralnih dijelova opštine, ističući da je vlasnik najkvalitetnije farme alpskih koza u BiH.(www.palelive.com / Srna)Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter