Tešanović: Uvijek uz građane

0

ISTOČNO SARAJEVO – PDP Istočno Novo Sarajevo obilježio je danas u Istočnom Sarajevu početak izborne kampanje za lokalne izbore dijeljenjem propagandnog materijala i razgovorom sa građanima.

Član Predsjedništva PDP-a Zoran Tešanović izjavio je Srni da je ova stranka bila i da će uvijek biti uz građane, te da će predano raditi na zaštiti njihovih interesa u lokalnoj zajednici.

„Građani opštine Istočno Novo Sarajevo zaslužuju daleko veću brigu opštinske administracije i lokalne vlasti. Puno pažnje želimo da posvetimo razvoju i jačanju poljoprivredne proizvodnje, da podržimo privrednike koji posluju u uslovima teške ekonomske krize, da inciciramo otvaranje novih radnih mjesta“, naveo je Tešanović.

On je precizirao da će se PDP zalagati da opština Istočno Novo Sarajevo u naredne četiri godine dobije javni trg koji će joj dati obrise pravog grada.

Kandidat PDP-a za načelnika opštine Istočno Novo Sarajevo je Spasoje Čamur, diplomirani pravnik,koji u svom programu ističe da će se zalagati za ravnomjeran razvoj i urbanih i ruralnih dijelova opštine, ističući da je vlasnik najkvalitetnije farme alpskih koza u BiH.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare