Završena ljetna škola engleskog jezika

0

VLASENICA – Vlasenički mališani danas su za svoj dvomjesečni trud i rad u savladavanju engleskog jezika u „LJetnjoj školi engleskog jezika“ nagrađeni diplomama, koje im je uručio načelnik ove opštine Miroslav Kraljević.

Kraljević je rekao Srni da je riječ o samo jednoj od aktivnosti koje opština realizuje s ciljem poboljšanja kvaliteta obrazovanja mladih.

On je dodao da će, s obzirom na interesovanje djece i roditelja, organizovanje besplatne škole engleskog jezika za najmlađe Vlaseničane postati tradicija.

„Petnaest mališana iz Vlasenice uzrasta od sedam do dvanaest godina uspješno je završilo kurs koji je trajao tokom juna i jula, što dovoljno govori o njihovoj zainteresovanosti. Mi smo tu da im ispunimo sve želje, jer oni su naša budućnost“, rekao je Kraljević.

Profesor engleskog jezika Sanja Romić izjavila je da su kroz specijalno osmišljene kreativno-edukativne aktivnosti djeci pružili priliku da saznaju kako se treba izražavati i komunicirati na engleskom jeziku.

„Bilo je zadovoljstvo vidjeti kako mala djeca savladavaju jezik koji će im sigurno značiti u budućnosti. Nadam se da će ova lokalna zajednioca nastaviti da podstiče obrazovanje mladih, kao i do sada“, rekla je Romićeva.

LJetnu školu engleskog jezika uspješno je savladao Nikola Malić, koji je presrećan što je naučio nešto novo.

„Bilo mi je lijepo druženje sa drugarima i zanimljivo, a nije bilo teško“, rekao je Malić.

LJetna škola engleskog jezika organizovana je pod pokroviteljstvom opštine Vlasenica, a u saradnji sa vlaseničkim Centrom za socijalni rad.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare