Završen most koji vodi do Hidrocentrale „Gornji Zalukovik“

0

VLASENICA – Završena je izgradnja mosta koji vodi do Hidrocentrale „Gornji Zalukovik“ u istoimenoj vlaseničkoj mjesnoj zajednici, a od ponedjeljka, 19. avgusta, počinje izgradnja manjeg mosta na ovom području, nakon što su oba srušena u naletu bujičnih potoka prije dva mjeseca, rekao je načelnik Vlasenice Miroslav Kraljević.

On je istakao da su opština Vlasenica i preduzeće „Elektro-Bijeljina“ obezbijedili 20.000 KM za izgradnju dva mosta.

Kraljević je rekao novinarima da se mostovi nalaze na lokalnom putu koji povezuje sela u toj mjesnoj zajednici sa opštinama Vlasenica i Milići.

On je objasnio da će za sedam do 10 dana ova dionica biti u punoj upotrebi.

„Oba mosta građena su prije pedesetak godina i moramo da ih gradimo iznova“, rekao je Kraljević.

On je rekao da je veći most, koji je u potpunosti betonski, već urađen, a od ponedjeljaka nastavljaju izgradnju manjeg. „Vjerujem da ćemo na ovaj način riješiti gorući problem mještana ovog područja, koji su protekla dva mjeseca bili izolovani od opština Vlasenica i Milići“, rekao je Kraljević.

Mještanin Radiša Kovačević izrazio je zahvalnost vlastima u Vlasenici, koji su se angažovali za obnovu mostova u toj mjesnoj zajednici i trajno riješili ovaj problem.

„Ova dva mjeseca dolazili smo terenskim vozilima do sela, prelazeći preko potoka. Nije se dugo čekalo na izgradnju, što je za svaku pohvalu“, rekao je Kovačević.

Izgradnja mostova povjerena je preduzeću „Zvornik-putevi“.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare