Zahvalnice za šnajderke

0

HAN PIJESAK – Skupština opštine Han Pijesak donijela je danas odluku da povodom 9. avgusta – Dana opštine Svetog velikomučenika Pantelejmona, budu dodijeljene zahvalnice za privredne subjekte i šnajderke koje su šile zaštitne maske u vrijeme pandemije virusa korona.

Skupština opštine usvojila je odluku o Programu sanitarne zaštite izvorišta Kraljeva gora, koji će biti dostavljen Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Ministarstvu zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske.

Program je izradilo preduzeće za projektovanje, istraživanje i eksploataciju „Kriptos“ iz Milića.

Lokalna Skupština usvojila je DŽender akcioni plan ove opštine do 2024. godine, koji je usklađen sa Strategijom razvoja opštine od 2018. do 2027.

Strateški pravci usmjereni su na iskorištavanje industrijskih potencijala s ciljem razvoja ekonomskih aktivnosti i povećanja zaposlenosti stanovništva, kao i komparativnih prednosti u stočarstvu i ratarstvu za razvoj održive poljoprivredne proizvodnje.

Na sjednici je usvojen i izvještaj o ostvarenju godišnjeg plana realizacije Strategije lokalnog razvoja opštine za prošlu godinu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare