Zabrinutost zbog događaja u Vlasenici

0

Opštinski odbor /OO/ SNSD Vlasenica izrazio je zabrinutost zbog događaja u Vlasenici, gdje je na proslavi od povreda u tuči smrtno stradao Neđeljko Đurić, te istakao da lice koje je nanijelo povrede Đuriću nikada nije bilo član SNSD-a, nego jedan od najistaknutijih članova OO SDS-a. Vlasenički SNSD je zatražio da se u vezi sa ovim događajem uključe najviše institucije Republike Srpske kako bi se zaštitili građani, jer je, kako navode, Vlasenica od izbora do danas od mirnog gradića prerasla u grad nasilja.


OO SNSD-a je saopštio da demantuje informaciju o ovom događaju objavljenu na BN televiziji, koja je objavila da je osumnjičeni za ubistvo D. Ostojić poznat kao aktivista SNSD-a.

OO SDS-a sinoć je saopštio da ovo lice nije bilo pozvano na skup koji je organizovao Mjesni odbor SDS-a sela Rača, niti je ikada bilo član ili aktivista ove stranke.

Šezdesetjednogodišnji Neđeljko Đurić iz sela Grabovica u opštini Vlasenica nastradao je u subotu, 20. oktobra, na seoskom slavlju u vlaseničkom naselju Rača, podlegavši od povreda koje mu je nanio O.D. iz Vlasenice, saopštio je Centar javne bezbjednosti Bijeljina.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare