Za vikend brdska auto-trka

0

VLASENICA – Brdska auto-trka “Vlasenica 2021”, koja se boduje za šampionat BiH i otvoreno prvenstvo Republike Srpske, biće održana sutra i u nedjelju, 25. jula.

“Ovo je 18. poslijeratno izdanje trke na kojem će nastupiti od 20 do 30 vozača, na jednoj od najatraktivnijih staza, brzoj, ali bezbjednoj”, izjavio je Srni sekretar Auto-moto društva Vlasenica i jedan od organizatora trke Miloš Lakić.

Organizatori trke su republički Auto-moto savez, Sportski auto-moto savez Republike Srpske i Auto-moto društvo Vlasenica, a pokrovitelj je opština Vlasenica.

Lakić je podsjetio da je trka održana i prošle godine, bez obzira na pandemiju virusa korona, uz poštovanje mjera zaštite jer organizatori nisu željeli da prekidaju tradiciju.

Zbog održavanja trke biće zabranjen saobraćaj za sva vozila na dionici magistralnog puta Vlasenica – Han Pijesak sutra od 12.00 do 15.00 časova i u nedjelju od 10.30 do 14.00 časova.

Za vrijeme obustave, saobraćaj će biti preusmjeren na alternativne putne pravce Vlasenica – Kladanj – Sarajevo i Vlasenica – Kladanj – Olovske Luke – Petrovići – Nevačka – Han Pijesak – Sokolac.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments