Za rekonstrukciju krovova i fasada 100.000 KM

0

HAN PIJESAK – Opština Han Pijesak izdvojiće 100.000 KM za program sufinansiranje projekata sanacije i rekonstrukcije krovova i fasada sa zajednicama etažnih vlasnika za tekuću godinu.

Načelnik opštinskog Odjeljenja za privredu, finansije i društvene djelatnosti Slavica Ašonja istakla je danas Srni da je odnos učešća opštine i zajednice etažnih vlasnika u sufinsnsiranju radova po 50 odsto.

Ona je rekla da projekti sa kojima zajednice etažnih vlasnika mogu konkurisati se odnose na sanaciju i rekonstrukciju krova i fasade, samo na rekonstrukciju i sanaciju krova ili fasade, uz primjenu mjera energetske efikasnosti, te samo bojenje fasade.

Ona je napomenula da će sufinansiranje projekata sanacije i rekonstrkcije krovova i fasada, opština vršiti nakon provedenog javnog poziva, koji će raspisati njen načelnik.

Ašonja je podsjetila da postupak za izbor objekata za sufinansiranje sanacije i rekonstrukcije krovova i fasada provodi opštinska Komisija koju imenuje načelnik opštine, a sastoji se od predsjednika i četiri člana.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare