Za predškolce oko 150 novogodišnjih paketića

0

HAN PIJESAK – U Domu kulture na Han Pijesku danas je za djecu predškolskog uzrasta podijeljeno oko 150 novogodišnjih paketića, koje su obezbijedili opština Han Pijesak i Šumsko gazdinstvo „Visočnik“, rečeno je Srni u lokalnom Centru za omladinu i sport „Pogled“.

U holu Doma kulture sutra će Dječiji vrtić „Diana Budisavljević“, uz podršku Centra „Pogled“, organizovati „Novogodišnji bazar“, na kojem će djeca od 10.00 do 14.00 časova izlagati radove koje su pripremala sa roditeljima na kreativnim radionicama.

Na Dan Republike Srpske, 9. januara u Centru „Pogled“ gost će biti režiser Boris Malagurski, čiji će film „Republika Srpska-Borba za slobodu“ biti prikazan u Domu kulture, najavljeno je iz Centra za omladinu i sport.

U nizu manifestacija za predstojeće praznike, u hanpjesakom Centru za omladinu i sport najavljuju i izložbu fotografija „Javor planinom-dva“ 5. januara, te 12. januara gostovanje književnice Laure Barna, pripovjedača, romansijera i esejiste iz Beograda koja se duže bavi i proučavanjem života i djela srpske književnice Isidore Sekulić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare