Za 27.decembar zakazana treća redovna sjednica SO Višegrad

0

VIŠEGRAD – Treća redovna sjednica Skupštine opštine Višegrad biće održana u četvrtak, 27.decembra, jednoglasno je odlučeno na zasjedanju Kolegijuma opštinskog parlamenta.

Skupština će zasjedati u maloj sali Doma kulture sa početkom u 10 časova, a odbornici će razmatrati 13 tačaka dnevnog reda. Prve tri tačke, kako se očekuje, izazvaće najveće interesovanje i odbornika i javnosti. Odbornici će, na samom početku sjednice, razmatarati Informaciju o izvršenju budžeta opštine Višegrad u ovoj godini, a zatim će preći na razmatranje i usvajanje prijedloga Odluka o budžetu i izvršenju opštinskog budžeta za 2013.godinu.

U nastavku skupštinskog zasjedanja obornici će se izjašnjavati o Planu održavanja ulica i javnih površina na području opštine Višegrad u 2013. godini, nakon čega je planirano donošenje Odluka o raspisivanju konkursa za izbor i imenovanje sekretara Skupštine opštine i načelnika Odjeljenja opštinske Administrativne službe. Na samom kraju sjednice biće razmatrani prijedlozi  Rješenja o razrješenju sadašnjeg i izboru novog predstavnika opštine Višegrad u Skupštini “Andrićgrada”, društva sa ograničenom odgovornošću.

Sve odluke na sjednici Kolegijuma Skupštine opštine Višegrad usvojene su jednoglasno.

Pored zamjenika načelnika opštine Milana Nikolića. potpredsjednika opštinskog parlamenta Miodraga Rosića i sekretara SO Snežane Nešković, sjednici Kolegijuma  su prisustvovali i predstavnici SDS-a, SNSD-a, PDP-a, DNS-a i Koalicije Napredna srpska, Srpska radikalna stranka i Srpska napredna stranka – Brane Smiljić, Branislav Topalović, Mišo Savić, Predrag Maljukan i Milan Komad.

I ovo, kao i prethodna skupštinska zasjedanja, direktno će prenositi Radio Višegrad.

(www.palelive.com / opstinavisegrad.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare