Vučetić uručio zaštitne maske i vizire Domu zdravlja Sokolac

0

ISTOČNO SARAJEVO – Zamjenik gradonačelnika Istočnog Sarajeva Danko Vučetić uručio je Domu zdravlja „Dr LJubomir Ćeranić“ na Sokocu 500 višekratnih zaštitnih maski sa filterima i 15 vizira, koje je obezbijedila Gradska uprava.

Vučetić je rekao da je Gradska uprava zaštitnu opremu obezbijedila u saradnji sa Elektrotehničkim fakultetom Univerziteta u Istočnom Sarajevu, saopšteno je iz Gradske uprave Istočno Sarajevo.

„Grad Istočno Sarajevo je do sada obezbijedio 15.000 maski, 9.000 sa filterima i 6.000 maski bez filtera, te vizire koji su namijenjeni prvenstveno zdravstvenim radnicima. Viziri su inovacija Elektrotehničkog fakulteta u Istočnom Sarajevu, koji su testirani po svim standardima“, rekao je Vučetić.

Direktor Doma zdravlja Sokolac Adrijana Stanar zahvalila je Gradu Istočno Sarajevo za ovu donaciju i što su prepoznali problem ove zdravstvene ustanove i tačno uvidjeli šta je najpotrebnije.

„Ovo je vrijedna donacija, a dobili smo je u momentu kada nam je neophodna, tako da se ne može mjeriti njena vrijednost“, istakla je Stanar.

Vučetić je zaštitne maske uručio i Javnoj zdravstvenoj ustanovi Psihijatrijska bolnica Sokolac i Udruženju penzionera iz ove opštine.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare