Utakmica otkazana zbog fleka na parketu

0

Sportsko-kulturni centar Pale je utakmicu između RK Pale i RK Slavija otkazao zbog isprljanog parketa i zbog nemogućnosti da se u doglednom roku parket očisti. U prilogu je saopštenje koje je poslato juče na adresu RK Pale.

„Uz sav napor i korišćenje sredstava koja mi posjedujemo za čišćenje parketa, radnici u dvorani nisu mogli očistiti parket zalijepljen smolom. Kontaktirali smo firmu koja je predstavnik “Elana“ i od koje nabavljamo sredstva za čišćenje (jer samo namjenska sredstva smijemo koristiti) i tražili da nam dostave sredstvo koje bi skinulo smolu, a da ne ošteti parket. Oni su nam rekli da tako sredstvo nemaju, jedino da se angažuje mašina koja čisti „inomatom“, ali ne garantuju dobar rezultat.

Molim Vas, da sutra – srijeda 21.11.2012. godine, angažujete SZR “Higea“ da pokušaju očistiti parket. Napominjem, da je problem napravio organizator turnira Siniša Karišik koji nije ispoštovao pismenu molbu i usmeni dogovor da se ne koristi smola tokom odigravanja utakmica.

Ako se parket u dvorani ne očistu sutra do 14:00 kada počinju treninzi, biću prisiljena da otkažem ne samo utakmicu između RK “Pale“ i RK “Slavija“ koja je zakazana za srijedu u 20:00, nego i ostala dešavanja u dvorani sve dok se ne očisti, jer su fleke na parketu katastrofalne!

S poštovanjem!

Direktor

Gordana Samardžija“


Obavještenje za rukovodstvo RK Pale

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare