Uhapsen zbog nanošenja povreda nožem

0

ISTOČNO SARAJEVO – Muškarac čiji su inicijali R.C. lišen je slobode, jer je u mjestu Šetići, opština Rogatica, nožem nanio povrede u stomak licu A.O, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Muškarac R.C. priznao je da je juče, nakon kraće svađe i prepirke, nožem nanio povrede licu A.O. i dobrovoljno je policiji predao nož sa tragovima krvi.

On će danas, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, biti predat nadležnom tužilaštvu.

Muškarac čiji su inicijali D.V. iz Foče priznao je policiji da je uz pomoć I.J. ukrao željezne predmete iz objekta “Nova energana”, koji nije u funkciji, te da je namjeravao da ih proda kao otpadno željezo.

U toku je dokumentovanje predmeta i podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu.

U posljednja 24 časa evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda – u Istočnom Starom Gradu sa većom materijalnom štetom i u Foči, Han Pijesku, Rogatici i Istočnom Novom Sarajevu dvije sa manjom materijalnom štetom.

Pripadnici policije kontrolisali su 115 vozila i vozača, podnijeli dva zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka, uručili 98 prekršajnih naloga, legitimisali 13 lica, te iz saobraćaja isključili dva vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola i jedno neregistrovano vozilo.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments