Uhapšen nasilnik u Rudom

0

RUDO – Policija u Rudom uhapsila je muškarca čiji su inicijali S.M. zbog sumnje da je razvalio vrata na porodičnoj kući žene čiji su inicijali D.S, a potom je udario nekoliko puta.

D.S. je prijavila S.M. Policijskoj stanici Rudo, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac i u toku je kompletiranje predmeta i podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu.

Muškarac čiji su inicijali S.D. prijavio je juče policiji u Višegradu da je njegovog brata A.D. fizički napala i nožem pokušala povrijediti T.S. Istog dana, T.S. je prijavila da je nju i njenu maloljetnu kćerku fizički napao A.D.

A.D. i T.S. pozvani su u službene prostorije radi davanja izjave, a protiv njih će biti podneseni odgovarajući izvještaji Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo.

U mjestu Donja LJubogošta u opštini Pale iz porodične kuće J.L. ukradeno je 1.500 evra. Izvršen je uviđaj, a u toku je rasvjetljavanje krivičnog djela.

U noći između 7. i 8. jula nepoznati izvršilac ili više njih nasilno su ušli u porodične kuće vlasnika T.B, M.Đ, V.B. i B.B. u mjestu Bereg, opština Sokolac.

Izvršen je uviđaj, a T.B. je rekao da iz njegove kuće nije ništa ukradeno, a najvjerovatnije ni iz kuća ostalih vlasnika koji nisu zatečeni na licu mjesta.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare