Ubistvo zbog netrpeljivosti

0

Muškarac sa inicijalima R.S./59/ sa Pala uhapšen je zbog sumnje da je metalnom armaturnom šipkom ubio Željka Kljajića /45/ u šupi kod Gradske kafane na Palama, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Kako Srna nezvanično saznaje, uhapšeno lice je Radmilo Simović.

R.S. je uhapšen sinoć i priznao je da je izvršio teško ubistvo zbog netrpeljivosti. On je izjavio da mu je Kljajić često tražio novac, a posljednji put uzeo mu je sat i novac.

On je pokazao mjesto gdje je bacio šipku kojom je izvršio ubistvo.

Tešićeva je rekla da je osumnjičeni najvjerovatnije juče, u ranim jutarnjim časovima, otišao do drvene barake u kojoj je Kljajić spavao i zadao mu nekoliko udaraca u glavu.

Policiji na Palama u 13.20 časova prijavljeno je da se u drvenom napuštenom objektu nalazi tijelo nepoznatog muškarca, a policija je na ležaju zatekla tijelo muškarca sa tri vidne povrede iznad lijeve sljepoočnice nanesene oštrim i tvrdim predmetom.

Tešićeva je rekla da su prikupljeni određeni dokazi i predmeti koji će biti poslati na dodatna vještačenja radi utvrđivanja svih činjenica vezanih za ovo krivično djelo.

Osumnjičeni će danas, uz izvještaj o počinjenom teškom ubistvu, biti predat nadležnom tužiocu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare