U Višegradu nestala starica

0

ISTOČNO SARAJEVO – Policiji u Višegradu prijavljen je nestanak sedamdesetosmogodišnje Dobrinke Sekulić iz višegradskog mjesta Bjeljajci, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.
Muškarac čiji su inicijali S.S. prijavio je juče Policijskoj stanici Višegrad da se njegova majka Dobrinka Sekuliće 8. decembra ujutro udaljila iz porodične kuće u pravcu crkve u Dobrunskoj Rijeci.

Prema njegovoj izjavi, ona je na glavi imala braon maramu, plavi radnički mantil, ispod njega crni pleteni pulover, plavu suknju i na nogama crne opanke.

S.S. je rekao da je naknadno saznao da je njegova majka 8. decembra prenoćila kod rođake u Dobrunskoj Rijeci.

Operativnim radom na terenu policija je došla do saznanja da je starica 9. decembra boravila u mjestu Budimlija, u opštini Rudo, u kući svog rođaka koji ju je istog dana oko 13.00 časova svojim automobilom prevezao do crkve u Dobrunskoj Rijeci.

Od tada se starici gubi svaki trag.

Policija iz Višegrada i Rudog, zajedno sa pripadnicima Lovačkog udruženja „Panos“, danas će pretražiti teren i preduzeti potrebne mjere na pronalasku nestale žene.

Mole se građani da, ukoliko dođu do bilo kakvih saznanja o nestaloj starici, o tome odmah obavijeste najbližu policijsku stanicu na broj 122.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare