U Srednjoškolskom centru „Vasilije Ostroški“ još 20 slobodnih mjesta

0

SOKOLAC – U Srednjoškolskom centru „Vasilije Ostroški“ od 120 planiranih, u prve razrede se do sada upisalo 100 učenika, a 20 slobodnih mjesta ima u dva odjeljenja gimnazije opšteg smjera, rekao je Srni direktor ove ustanove Miroslav Maksimović.

On je naglasio da se do 16. jula u prvi razred može upisati još sedam učenika u gimnaziju opšteg smjera u školi na Sokocu i 13 učenika u gimnaziju opšteg smjera u Područnoj školi na Han Pijesku.

Maksimović je naveo da su popunjena sva mjesta u odjeljenju gimnazije računarsko-informatičkog smjera i u odjeljenjima za zanimanja, ekonomski i šumarski tehničar po 24 učenika u školi na Sokocu.

On kaže da u odjeljenju gimnazije opšteg smjera do sada upisano 17 učenika i da ima još sedam slobodnih mjesta u odjeljenju na Sokocu, dok je u Područnoj školi na Han Pijesku u odjeljenju gimnazije opšteg smjera upisano 11 učenika i ima još 13 slobodnih mjesta.

„Najveće interesovanje učenika bilo je za upis u gimnaziju računarsko-informatičkog smjera u školi na Sokocu, a među učenicima je jako popularno i zanimanje za ekonomskog tehničara, što se pokazalo prilikom upisa u ovu srednjoškolsku ustanovu“, naveo je direktor Maksimović.

U okviru Srednjoškolskog centra „Vasilije Ostroški“ na Sokocu djeluje i Područna škola na Han Pijesku.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments