U pošiljci iz Višegrada nedostaje određena količina novca

0

VIŠEGRAD – Policijska stanica Višegrad zaprimila je pisanu prijavu iz centrale sportskih kladionica „Viliams“ Banjaluka, da u pošiljci koju su dobili iz Poslovne jedinice Višegrad nedostaje određena količina novca, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.
U prijavi se navodi da su u prostorijama centrale, putem pošte primili neotpakovanu pošiljku u kojoj su se nalazile koverte sa dnevnim pazarima iz istočnog dijela Republike Srpske. Otvaranjem pošiljki u prisustvu komisije, utvrđeno je da u koverti iz Poslovne jedinice Višegrad nedostaje određena količina novca.

Uz navedenu prijavu dostavljen je i snimak video nadzora. O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Policijskoj stanici Višegrad juče je muškarac čiji su inicijali D.L. prijavio da mu je Ž.R. oduzeo putničko motorno vozilo „golf A2“ sa svim dokumentima od vozila. Po ovlaštenju dežurnog tužioca policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnog djela samovlašće.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Sokolac, policijski službenici CJB Istočno Sarajevo juče su na području opštine Istočna Ilidža, izvršili pretres stana i pomoćnih objekata koje koristi M.K, te pretres stana i drugih prostorija koje koristi S.A.

Tokom pretresa privremeno su oduzeta dva PVC paketića sa sadržajem suve zeljaste materije koja asocira na opojnu drogu marihuanu, jedan „džoint“, te nekoliko mobilnih telefona. Navedeni predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku, predati su policijskim službenicima MUP Kantona Sarajevo.

Policijski službenici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo, Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo, podnijeli su izvještaj protiv lica čiji su inicijali S.S. zbog sumnje da je počinio krivično djelo krađa.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare