U Loznici danas vakcinisano 400 članova udruženja

0

ISTOČNO SARAJEVO – U Loznici je danas vakcinisano 400 demobilisanih boraca iz Ilidže i Bijeljine, a predsjednik Opštinske boračke organizacije “Ilidžanski borac” Goran Šehovac rekao Srni da je imunizacija obavljena vakcinama “fajzer”.

“U saradnji sa bratskim Udruženjem penzionisanih pripadnika vojske i vojnih veterana Srbije, u Loznici je smo danas organizovali vakcinisanje protiv virusa korona 200 svojih članova sa Ilidže i 200 pripadnika Osmog odreda Specijalne policije Ilidža iz Bijeljine”, rekao je Šehovac.

On je dodao da su ukupno do sada organizovali vakcinaciju 600 ljudi.

“Boračka organizacija `Ilidžanski borac` je snosila troškove organizacije prevoza tih ljudi. Naši članovi su vakcinisani na posebnom punktu samo za nas i svi su dobili sertifikate”, rekao je Šehovac.

On je podsjetio da je današnja vakcinacija u Loznici druga koju je organizovao “Ilidžanski borac” i zahvalio na tome sekretaru za boračka pitanja Srbije Miloradu Kaporu, Udruženju veterana iz Niša, gradonačelnicima Niša i Loznice, predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, te medicinskim radnicima Srbije koji su to omogućili.

Šehovac je dodao da će Opštinska boračka organizacija “Ilidžanski borac”, ukoliko bude interesovanja, u saradnji sa bratskim Udruženjem penzionisanih pripadnika vojske i vojnih veterana Srbije nastaviti sa ovim aktivnostima.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments