Sve spremno za Sabor Male Gospojine

0
Čajniče

ČAJNIČE – U Čajniču je sve spremno za Sabor Male Gospojine – trodnevnu manifestaciju koja počinje u srijedu, 20. septembra, konstatovano je na današnjoj sjednici opštinskog Foruma za bezbjednost.

Predsjednik Foruma Vitko Dačević rekao je novinarima da je na sastanku bilo riječi o organizovanju proslave praznika Rođenja Presvete Bogorodice i dočeku hodočasnika koji će stići iz svih krajeva da bi se poklonili čudotvornoj ikoni Čajničkoj Krasnici u Hramu Uspenja Presvete Bogorodice.

On je dodao da su svi nadležni spremni kako bi ovaj skup protekao na najbolji mogući način, na zadovoljstvo domaćina i gostiju.

Forumu su prisustvovali načelnik opštine Čajniče Goran Karadžić i protojerej- stavrofor Momir Vasiljević koji su predstavili planove prijema i dočeka hodočasnika i proslave Male Gospojine.

Predstavnici Policijske stanice iznijeli su svoje planove o preduzimanju konkretnih mjera na održavanju reda i mira tokom trodnevne manifestacije za koju je opština Čajniče pripremila bogat kulturno-zabavni program.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare