Suad Hota pobjednik brdske trke

0

VLASENICA – Član Auto-kluba “Ars rejsing” iz Sarajeva Suad Hota pobjednik je današnje brdske auto-trke “Vlasenica 2012”, koja je bodovana za šampionat BiH i Otvoreno prvenstvo Republike Srpske.

Hota je u obje takmičarske trke najbrže prešao dionicu dugačku 7.100 metara od centra Vlasenice do Sportskog centra “Igrišta”.

Drugi je bio višestruki šampion vlaseničke trke Miroslav Josipović iz Auto-kluba “FAM sport” iz Modriče.

Hota je rezultatom od tri minuta četrdeset sekundi i 835 stotinki, postignutim u drugoj trci, nadmašio rekord staze u Vlasenici za dvije sekunde, koji je prošle godine postavio Josipović.

Direktor trke Dušan Savičić rekao je novinarima da je današnje takmičenje proteklo u najboljem redu.

“Takmičenje je prošlo bez udesa, bez povreda i sa samo dva kvara na vozilu. Domaćini su, kao i uvijek, bili na visini zadatka. Nadamo se da ćemo iduće godine imati isti ambijent i još više takmičara”, rekao je Savičić.

Na takmičenju je učestvovalo 29 vozača iz 13 auto-moto klubova i društava iz BiH.

Pobjednik u klasi N2 je Nenad Lehpaner iz “Ars rejsinga” iz Sarajeva, u klasi N3 pobijedio je njegov klupski kolega Davor Domazet, u klasi H 1400 Mišel Radošević iz banjalučkog AKK “Brkić servis”, u klasi H 160 Dragan Mićanović iz AMD “Vlasenica”, u klasi H 2000 Bakir Hadžić iz AK “Ars rejsing”, te u najjačoj, klasi H 2000 plus, Suad Hota iz AK “Ars rejsing”.

U konkurenciji timova, pobjednik trke je “Ars rejsing”, drugoplasirani je AMK “Banjaluka”, a na trećem mjestu se našao AKK “Brkić servis” iz Banjaluke.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments