Stručnjaci traže talentovane košarkašice

0

VLASENICA – Koordinator svih ženskih košarkaških sekcija u Srbiji Zoran Tir izjavio je danas u Vlasenici da ova sredina ima nekoliko veoma talentovanih mladih košarkašica koje su izrazile želju da u budućnosti zaigraju za nacionalnu selekciju Srbije.

Tir je danas prisustvovao treningu košarkašica Košarkaškog kluba „Vlasenica“ u nedavno obnovljenoj sali Srednjoškolskog centra „Milorad Vlačić“.

On je nakon treninga istakao da je Vlasenica uvijek bila „rasadnik“ dobrih košarkašica, od kojih su neke u ranijem periodu bile članice reprezentacije bivše Jugoslavije.

„Već nekoliko godina pratimo rad mladih košarkašica u Vlasenici. Tu se ističu Nina Tešić i Jovana Lazić koje su ove godine registrovane za `Crvenu Zvezdu`, ali uočio sam još nekoliko veoma talentovanih košarkašica“, rekao je Tir novinarima.

On je dodao da najveće zasluge za dobre rezultate vlaseničke košarke pripadaju treneru košarkašica Radiki Perendiću, te izrazio nadu da će nakon obnove fiskulturne sale ti rezultati biti još bolji.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare