Sporazum o uspostavljanju volonterskog servisa

0

ISTOČNO SARAJEVO – Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić, predsjednik Crvenog krsta Istočno Novo Sarajevo Milan Ristović i direktor Doma zdravlja Istočno Sarajevo Dejan Šešelj potpisali su danas Sporazum o uspostavljanju volonterskog servisa u Domu zdravlja Istočno Sarajevo.

U saopštenju opštine Istočno Novo Sarajevo navodi se da je predmet potpisanog sporazuma uspostavljanje volonterskog servisa u Domu zdravlja koji će služiti za unapređenje zdravstvene zaštite u opštini Istočno Novo Sarajevo i povećanje kapaciteta Doma zdravlja Istočno Sarajevo u pružanju usluga prema korisnicima.

Sporazum se uspostavlja u okviru projekta „Jačanje zdravstvenih kapaciteta opštine Istočno Novo Sarajevo“, a realizuje se u okviru Javnog poziva jedinicama lokalne samouprave u Republici Srpskoj za dodjelu sredstava iz finansijskog mehanizma za finansiranje projekata integrisanog i održivog lokalnog razvoja 2020/2021. godina.

Volonteri Opštinske uprave Istočno Novo Sarajevo od početka imunizacije, odnosno od marta, aktivno učestvuju i pružaju nesebičnu pomoć Domu zdravlja u procesu imunizacije stanovništva.

Iz Opštine Istočno Novo Sarajevo pozivaju sve građane koji žele da volontiraju da se prijave lično u volonterski servis u prostorijama Crvenog krsta u ovoj lokalnoj zajednici ili posredstvom interneta na adresu privreda@opstinains.net.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare