Snijeg koji intenzivno pada produžio je sezonu na Jahorini, a do 25. marta moguće je iskoristiti popust od 33 odsto na poludnevne, dnevne, dvodnevne i trodnevne ski-karte, rekla je Srni portparol Olimpijskog centra „Jahorina“ Sanja Ćeremidžić.

Ćeremidžićeva je navela da su uslovi za skijanje odlični – visina snijega je 65 centimetara, a sve staze su odlično uređene.

„Cijena dnevne karte ovog vikenda sa popustom iznosi 27,50 KM“, istakla je Ćeremidžićeva.

Prema njenim riječima, danas je 110. dan otkako je skijalište počelo sa radom i u tom periodu je na novouređenim stazama skijalo 185.000 skijaša, gotovo 50 odsto više nego u prethodnoj skijaškoj sezoni.

„Vremenski uslovi su odlični, što znači da će biti ispunjeno obećanje da će imati minimalno 120 dana skijanja na Jahorini“, naglasila je Ćeremidžićeva i pozvala sve da im se pridruže i ovog vikenda uživaju na stazama, kao i u odličnoj gastro i velnes ponudi hotela na Jahorini.

Olimpijski centar „Jahorina“ raspolaže sa oko 35 kilometara odlično pripremljenih skijaških staza sa tri šestosjeda, četiri ski-lifta i jednim dvosjedom koji svakog sata mogu da prevezu oko 13.000 skijaša.

(www.palelive.com / Srna / Foto: Web cam Jahorina Prestige)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments