Skup na Jahorini protiče bez problema

0

Načelnik Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Zoran Renovica rekao je Srni da neformalni trilateralni sastanak na Jahorini članova Predsjedništva BiH Željka Komšića, Nebojše Radmanovića, Bakira Izetbegovića i predsjednika Srbije i Hrvatske Borisa Tadića i Ive Josipovića protiče bez problema.
Renovica je istakao da MUP Republike Srpske u saradnji sa policijskim agencijama iz BiH obezbjeđuje neformalni trilateralni sastanak na Jahorini i da su ekipe na terenu 24 časa.

On je dodao da su na terenu svi policijski službenici CJB Istočno Sarajevo, kao i psi tragači i psi obučeni za otkrivanje naoružanja.

“Ovo je neformalni sastanak zbog čega nisu preduzete mjere obezbjeđenja prvog stepena”, rekao je Renovica i dodao je riječ o skupu visokog nivoa.

Renovica je naglasio da su zvaničnici sinoć stigli na Jahorinu bezbjedno i da sve protiče bez problema.

On je napomenuo da obilne snježne padavine otežavaju rad policije koja je na terenu i obezbjeđuje sve prilaze Jahorini.

Na Jahorini je jutros temperatura vazduha minus 19 stepeni Celzijusovih, a snijeg neprestano poda od sinoć. Visina snježnog pokrivača je oko metar.

Kako Srna nezvanično saznaje, predsjednik Srbije Boris Tadić večeras odlazi sa Jahorine, a predsjednik Hrvatske Ivo Josipović sutra.


(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments