Školski pribor učenicima iz višečlanih porodica

0
Školski pribor učenicima iz višečlanih porodica

ZVORNIK – Poslanici SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske i Parlamentarnoj skupštini BiH Dušica Šolaja, Obren Marković i Lazar Prodanović uručili su danas đačke torbe sa školskim priborom za 14 učenika prvog razreda iz Udruženja porodica sa četvoro i više djece „Naši anđeli“ iz Zvornika.

Šolaja, Marković i Prodanović uručili su školski pribor za još 90 učenika starijih razreda osnovnih škola koji su članovi ovog udruženja.

„Na ovaj način skrećemo pažnju da je veoma važno da se podrže višečlane porodice i da je potrebno da se svi – lokalna zajednica, nevladine organizacije i vršioci vlasti na svim nivoima, bez obzira iz koje političke partije dolaze, uključe u proces podrške ovim porodicama i stvaranju preduslova za rješavanje problema koji imamo sa natalitetom“, istakla je Šolaja.

Predsjednik Udruženja porodica sa četvoro i više djece „Naši anđeli“ Dragana Ćupović zahvalila je poslanicima na pomoći, koja ovim porodicama znači mnogo.

„Poslanici SNSD-a su nam i ranije pomagali i nadamo se da će tako biti i ubuduće“, rekla je Ćupovićeva i navela da je ovo udruženje osnovano 2008. godine i da ima članstvo od 160 porodica.

Nakon uručivanja školskog pribora i đačkih torbi, Šolaja, Marković i Prodanović družili su se u prostorijama Gradskog odbora SNSD-a u Zvorniku sa članovima ovih porodica i prvačićima.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare