ŠF Piksi u gostima OFK Vlada Dimitrijević

0

Dječaci iz Škole fudbala Piksi protekli vikend su bili gosti OFK Vlada Dimitrijević u Raškoj. Sportska i prijateljska saradnja između ova dva kolektiva se nakon turnira na Jahorini nastavila gostovanjem ŠF Piksi u Raškoj. Na turniru su nastupali Crvena Zvezda i Partizan što je ovaj turnir učinilo atraktivnim i zanimljivim. OFK Vlada Dimitrijević je mlad sportki kolektiv osnovan 1. oktobra 2005. godine. Klub je dobio ime po Vladimiru Dimitrijevicu, fudbaleru Crvene Zvezde, koji je tragično preminuo 1. oktobra 2001. na treningu našeg najtrofejnijeg kluba.

Naši dječaci su imali zapažen nastup, međutim borbu za treće mjesto im je uskratila ekipa Berana. U finalu turnira su slavili dječaci Crvene Zvezde, koji su bili bolji od Partizana. Turnir u Raškoj je bio odlično iskustvo i što je najvažnije prijateljstva su osvježena. Domaćini su bili izuzetni i na tome im se iz ŠF Piksi zahvaljuju.

Fotografije:

partizan-piksi.jpg partizan-piksi2.jpg raska-piksi3.jpg raska-piksi4.jpg sfpiksi_vlada_dimitrijevic.jpg sfpiksi_vlada_dimitrijevic2.jpg sfpiksi_vlada_dimitrijevic3.jpg

(www.palelive.com / foto: Partizan i ŠF Piksi)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare