Sajam poljoprivrede i privrede 12. oktobra

0
Sajam poljoprivrede i privrede 12. oktobra

VLASENICA – U Vlasenici će 12. oktobra biti otvoren 3. Sajam poljoprivrede i privrede koji će okupiti veliki broj izlagača iz Republike Srpske i Federacije BiH.

Cilj ove manifestacije je promovocija djelatnosti na kojima se temelje razvojni programi opštine Vlasenica, regiona i države, saopšteno je danas iz Organizacionog odbora Sajma.

Učesnici Sajma biće u prilici da promovišu i prodaju svoje proizvode, uspostave poslovne kontakte i unaprijede poslovanje, dok će posjetioci, osim bogate gastro ponude, moći da prisustvuju stručnim predavanjima iz oblasti poljoprivrede i uživaju u kulturno-umjetničkom programu.

Svečano otvaranje sajma, prezentacija učesnika, dodjela priznanja najuspješnijim proizvođačima, izložba stoke i gastronomskih specijaliteta planirani su u četvrtak, 12. oktobra.

Dan ranije biće održana stručna predavanja iz oblasti povrtarske, voćarske i stočarske proizvodnje, nastup folklornih ansambala, izložba likovnih radova vlaseničkih osnovaca, te revija ručnih radova članica Udruženja žena „Podrinje“ iz Vlasenice.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare