Revija kulturnih i sportskih dešavanja

0

VLASENICA – U Vlasenici će u ponedjeljak, 9. jula, biti otvorena tradicionalna manifestacija „Petrovdanski dani 2012“ koji će trajati do polovine avgusta.

„Želja nam je da Vlasenicu prestavimo u najboljem svjetlu i pokažemo kojim potencijalima raspolaže ova opština“, rekao je član Organizacionog odbora Nenad Lelek.

Manifestacija će biti otvorena izložbom likovnih radova vlaseničkih osnovaca, a za vrijeme njenog trajanja građani će biti ponuđeni različiti zabavni i kulturno-sportski sadržaji.

Za 11. juli planiran je fudbalski susret veterana „Vlasenice“ i novosadske „Vojvodine“ na gradskom stadionu, za 14. juli predviđeni su tradicionalni Petrovdanski književni susreti, a za 21. juli vlasenička „Kotlićijada“.

Najavljeni su i planinarski susreti na tradicionalnoj „Vlaseničkoj transferzali“ 14. i 15. jula, memorijalni turnir u malom fudbalu „Milivoje Savić Mišo“ 22. i 23. jula.

Brdska auto-trka „Vlasenica 2012“ biće održana 11. i 12. avgusta.

U okviru „Petrovdanski dana“ planirane su i promocije knjiga vlaseničkih autora, gostovanje folklornih ansambala, takmičenja u šahu i stonom tenisu, te revija crtanih filmova.

Manifestaciju finansiraju opština Vlasenica i sponzori.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments