Rekonstrukcija prostorija Poljoprivredne zadruge

0

VLASENICA – U okviru Projekta sanacije poslovnih prostorija, uz podršku Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS počela je rekonstrukcija prostorija u Romanijskoj ulici, namjenjenih za rad Poljoprivredne zadruge.
“Odjeljenje za privredu i društvene djelatnosti pripremilo je Projekat, a partnera smo pronašli u Jedinici za koordinaciju poljoprivrednih projekata pri resornom ministarstvu. Radovi će obuhvatiti kompletnu adaptaciju objekta površine 100 metara kvadratnih. Planirano je da se izvrši zamjena stolarije, izrada podova, obnova zidova, postavljenje izolacije, sanitarija i keramike. Radove izvodi preduzeće “Jokić” d.o.o. Zvornik”, naveo je samostalni stručni saradnik – koordinator za poljoprivredu Slaviša Mazić.

On je dodao da će nakon završetka radova na sanaciji, prostorije biti opremljenje, što će takođe finansirati Jedinica za koordinaciju poljoprivrednih projekata.

Ovaj kancelarijski i prodajni prostor Opština je ustupila Poljoprivrednoj zadruzi na korištenje.

Zadruga je osnovana početkom ove godine, sa ciljem unapređenja i organizovanja poljoprivredne proizvodnje, a obuhvatiće niz djelatnosti, među kojima su najvažnije proizvodnja mlijeka, mesa, voća i povrća, trgovina na veliko i malo, mašinski prsten i dr.

(www.palelive.com / opstina-vlasenica.org)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare