Regionalne muzičke zvijezde otvaraju ski-sezonu

5

Skijaška sezona na Jahorini zvanično će biti otvorena sutra, a turisti će i ove godine imati priliku da uživaju u muzičkom spektaklu poznatih regionalnih muzičara, najavljeno je iz Olimpijskog centra „Jahorina“.

Na otvaranju sezone, do nedjelje, 5. decembra, pjevaće Haris DŽinović, Saša Matić, Milica Todorović i Toni Cetinski.

Na platou Poljice, u specijalno pripremljeno koncertnom šatoru, sa obezbijeđenim grijanjem i klimatizacijom sutra od 20.00 časova posjetioce će zabavljati Toni Cetinski, a iste večeri, u Olimpijskom baru biće održan „Vip parti“, na kojem će nastupiti Milica Todorović.

U subotu, 4. decembra, nastupiće Haris DŽinović, dok je za nedjelju predviđen nastup Saše Matića.

Iz Olimpijskog centra naveli su da je ulaznice, koje su već u prodaji, za sve nastupe moguće kupiti putem veb-platforme „Kupi kartu“ /kupikartu.ba/.

Direktor Olimpijskog centra „Jahorina“ Dejan LJevnaić istakao je da je turistička ponuda za otvaranje nove skijaške sezone proširena trodonevnim gastro-festivalom „Ćevap fest“, koji će na platou Poljice okupiti najbolje ćevabdžije iz Sarajeva, Banjaluke i Travnika.

„Ako je suditi po interesovanju turista, cijenimo da ćemo i ove godine biti regionalni turistički hit i da će smještajni kapaciteti biti popunjeni do posljednjeg mjesta, baš kao što je to bio slučaj i protekle sezone“, poručio je LJevnaić.

Svi koji se odluče za odlazak na Jahorinu tokom otvaranja sezone, biće u prilici da iskoriste i specijalnu pogodnost po neponovljivim uslovima jer će cijena trodnevnog ski-pasa u ovom periodu iznositi 65 KM.

U novu skijašku sezonu Olimpijski centar „Jahorina“ ulazi sa pet novih žičara i povećanim kapacitetom od 9.500 skijaša na čas.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
5 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Je li to možda onaj šator bolnica? Neka narod vidi kako se šatori od 5 mil. KM mogu iskoristiti u razne namjene!
Hehehe!!!

Vidimo da je već krenulo zimsko/novogodišnje ukrašavanje Pala!? E neće nas svake godine u tome prestići svi gradovi u bližem i daljem okruženju!

Nemoj se radovati unaprijed

Kako se misle popeti u olim bar

Koncerti, dok.je na snazi zabrana okupljanja za skupove preko.120 lica, te će policija da obezbjeđuje skupove, a za koje ima obavezu da ih zabrani. 😀 naravno, na Jahorini neće niko nikoga kazniti, dok na Palama inspekcije ljudima izdaju kazne.