Regionalne muzičke zvijezde otvaraju skijašku sezonu

6

JAHORINA – Skijaška sezona na Jahorini zvanično će biti otvorena 3. decembra, a turisti će i ove godine imati priliku da uživaju u muzičkom spektaklu poznatih regionalnih muzičara, najavljeno je iz Olimpijskog centra „Jahorina“.

Na otvaranju sezone, do 5. decembra pjevaće Haris DŽinović, Saša Matić, Milica Todorović i Toni Cetinski.

Na platou „Poljice“, u specijalno pripremljeno koncertnom šatoru, sa obezbijeđenim grijanjem i klimatizacijom u petak, 3. decembra, od 20.00 časova posjetioce će zabavljati Toni Cetinski, a iste večeri, u Olimpijskom baru biće održan „Vip parti“ na kojem će nastupiti Milica Todorović.

U subotu, 4. decembra, nastupiće Haris DŽinović, dok je za nedjelju, 5. decembra, predviđen nastup Saše Matića.

Iz Olimpijskog centra su naveli da je ulaznice, koje su već u prodaji, za sve nastupe moguće kupiti putem veb platforme kupikartu.ba.

Direktor Olimpijskog centra „Jahorina“ Dejan LJevnaić istakao je da je turistička ponuda za otvaranje nove skijaške sezone proširena trodonevnim gastro festivalom „Ćevap fest“, koji će na platou „Poljice“ okupiti najbolje ćevabdžije iz Sarajeva, Banjaluke i Travnika.

„Ako je suditi po interesovanju turista, cijenimo da ćemo i ove godine biti regionalni turistički hit i da će smještajni kapaciteti biti popunjeni do posljednjeg mjesta, baš kao što je to bio slučaj i protekle sezone“, poručio je LJevnaić.

Svi koji se odluče za odlazak na Jahorinu tokom otvaranja sezone, biće u prilici da iskoriste i specijalnu pogodnost po neponovljivim uslovima jer će trodnevni ski pas u ovom periodu iznositi svega 65 KM.

U novu skijašku sezonu, Olimpijski centar „Jahorina“ ulazi sa pet novih žičara i povećanim kapacitetom od 9.500 skijaša na sat.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
6 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

E ne moze. Hocemo vecu zvijezdu od Bryana Ferrya, a ne ovo troje sto su im karijere u padu posljendnjih 10 godina.

ne moze ove godine to, milionske stete napravila kisa hahahah

Хоћемо Гоција, њему је каријера у успону

Hoće se može doć’? ima li puta do Jahorine? Kako je za te koncerte, hoće li se tražit’ test, vakcina, ovo ono? Nema mjera gore za Jahorinu? Neka se sjeti malo Domaćin i direktor doma zdravlja kako je bilo na Palama prošlu zimu i koliko je ljudi obolilo

neka idu preko tvrdimica

I umrlo, nažalost!