Rast broja posjeta na Palelive u februaru skočio za 29%

0

Mali zaokret u načinu obavještavanja koji smo napravili u proteklom periodu i povezivanje Palelive.com sa RS planetom, donio je rezultate. Palelive je u februaru na osnovu podataka Google Analitics napravio rast od 28,80%, dok je RS planeta napravila rast za 54,63% i približila se broju posjeta Palelive-u za nešto više od 2 mjeseca rada. Kapacitet i perspektiva portala RS planeta je svakako mnogo veći, pa se nadamo de ćemo za godinu dana bar utrostručiti broj posjeta. Prema podacima Alexa-ba.com Palelive je trenutno 6.-ti portal u BiH, a 153. web sajt po posjećenosti u konkurenciji desetak hiljada web stranica. Ako uzmemo u obzir činjenicu koliko korisnika interneta ima u našoj opštini vidjećemo da se radi o jako dobrim rezultatima. Mislimo da Palelive još uvjek nije dostigao svoj maksimum, jer svakako postoji prostor za dodatno napredovanje, a period od godinu i po, koliko portal postoji je zaista malo vremena, pa su rezultati zaista impresivni.

Palelive tim je u proteklom periodu radio i po 16 časova dnevno, jer su u pripremi četiri nove web stranice, ali i najznačajniji projekat u ovoj godini, otvaranje kancelarije u centru Pala. Zahvaljujući ljudima iz Pokreta za naš grad koji su prepoznali potencijal projekta, dobili smo na korištenje kancelariju na Promenadi u samom centru Pala (nekadašnji Stop Mines, pored igraonice Syberland). Kancelarija je opremljena i trenutno smo u procesu registracije. U planu nam je uključivanje još mladih ljudi koji mogu pomoći projektu, pa ih ovom prilikom pozivamo da nam se jave na mail admin@palelive.com, ili da dođu u kancelariju.

Palelive je već sada jedan od lidera u razvoju web-a u Republici Srpskoj i nadamo se da ćemo unapređenjem rada i uslova postići još bolje rezultate. Iako smo tek na početku, cilj nam je postati vodeći informativni medij na prostoru naše opštine, ali i šire. Konkretne rezultate možemo očekivati tek kroz tri do četiri godine.

Svakako da očekujemo ulazak u igru velikih sponzora i investitora i otvoreni smo za saradnju. Iza cijele zavjese se krčka još mnogo ideja i projekata, ali smo trenutno prebukirani obavezama, pa će se realizacije odgoditi do prve prilike.

(SV – www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare