„Magareće godine“ započele priču Studentskog pozorišta u Palama

0

Sinoć je u punoj sali Kulturnog centra Pale održana premijerna predstava Studentskog pozorišta Pale „Magareće godine“. Mladi glumci, amateri, su nam sa mnogo uloženog truda i energije slikovito dočarali redove teksta Branka Ćopića, a u režiji Anđelije Radić.

Na sceni su se redala poglavlja iz knjige, godine u pubertetu u kojima smo svi zbunjeni i energični sa puno problema i u kojima slabo razumemo svoje postupke.

Publika je sa pljeskom i oduševljenjem ispraćala sve scene, a na kraju predstave svi zainteresovani su imali priliku da se upišu u knjigu utisaka. Mlada i talentnovana ekipa je uložila mnogo truda u detalje, pa je završni govor na sceni pripao Vladimiru Čabaku, koji se zahvalio publici, ljudima i institucijama koji su pomogli da ovo Studentsko pozorište zaživi.

U predstavi su igrali: Dejan Ilić, Vladimir Čabak, Janko Jugović, Milan Dimić, Stevan Sorak, Tatjana Topalić, Jelena Škipina, Vanja Maletić, Svjetlana Baričanin, Mladen Kokošar, Jovica Ilić, Jovana Krajišnik, Mirjana Krajišnik, Veljko Đokovic, Srđan Tomić, Petar Kostić, Neđo Gutalj.

Nadamo se da će ova priča što duže trajati i da će nam mladi glumci ubrzo prirediti reprizu.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/magarece-godine-mart-2013/] width=[54] height=[54] title=[Magareće godine mart 2013] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}
Facebook galerija

Studentsko pozorište

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare